İçeriğe git

Blog

Araç İçi Kablosuz Şarj Teknolojisinin Avantajları

iPhone veya Android telefonlarınız için ev tipi kablosuz şarj üniteleri, ofis veya ev içi kullanımda size büyük kolaylık sağlasa da araç içi kullanıma elverişli değildir. Tam da bu noktada araç içi kablosuz şarj cihazları devreye giriyor. Araç kullanırken telefonunuzu şarj etmeniz için pratik bir çözüm sunuyor.

Yolda Navigasyonsuz Kalmayın

Acele ile evden çıkıp aracınıza bindiniz, telefonunuzun şarjı bitmek üzere ve yolculuk sırasında şarj kablonuzu almayı unuttuğunuzu fark ettiniz. Telefonunuzun navigasyonunu kullanamadığınız için gideceğiniz yere nasıl ulaşacağınızı bilemiyorsunuz. Tanıdık geldi mi? Hepimizin çokça başına gelmiş olan bu tatsız duruma artık pratik bir çözüm var. Araç içi kablosuz şarjlar bu tatsız duruma son vermek üzere tasarlandı. Bu teknolojiyi kullanabilmek için kablosuz şarj ile uyumlu bir telefona sahip olmanız yeterli. Boyut konusunda şüpheniz varsa, ayarlanabilir klipsler sayesinde bu çekinceleri yaşamanıza da gerek kalmaz. XWise araç içi telefon tutucu ve kablosuz şarjınızı telefonunuza uygun olacak şekilde kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. En iyi araç içi kablosuz şarj cihazları bile tamamen kablosuz bir deneyim sunamaz, aracınızın çakmağına veya USB bağlantı noktasına takılan bir kablo gerektirir. Ancak aracınıza her bindiğinizde kabloyu telefonunuza takmanıza artık gerek kalmaz.

Üstün Telefon Tutma Performansı ile Sallanma ve Düşmeleri Engelleyin

Telefon kılıfınız - çok kalın olmadığı sürece – kılıfınızı çıkarmadan da telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Wochee XWise ayarlanabilir klipsleri ile kablosuz şarjın yanı sıra bir araç içi telefon tutucu olarak da kullanılabilir. Dayanıklı klipsleri sayesinde araç kullanırken sallanma ve titremeleri minimuma indirir, cep telefonunuzun düşmesini engeller. Bu sayede hem telefonuz zarar görmez hem de dikkatiniz düşmeler nedeniyle dağılmamış olur.

Gözünüzü Yoldan Ayırmayın

Elleriniz doluyken ve aceleniz varken telefon şarj kablolarıyla uğraşmak yorucu ve dikkat dağıtıcı olabiliyor. Buna engel olmak için aracınıza biner binmez telefonunuzu XWise'a yerleştirmeniz yeterli. Önceden usb bağlantısı zaten olduğu için tekrar kablolarla uğraşmanız gerekmeyecek. Bir zamanlar akıllı telefonlarda lüks bir ürün olarak görülen kablosuz şarj, tıpkı Bluetooth ve Wi-Fi teknolojileri gibi artık bir temel ihtiyaç haline geliyor. XWise’ı edinerek siz de araç içi kablosuz şarj teknolojisine kavuşabilirsiniz.

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler