İçeriğe git

Blog

Telefonunuzun Şarjı, Yatak Odanızın Işığı

Qi teknolojisinin güvenli ve hızlı şarj etme özelliklerinden önceki blog yazımızda detaylı bahsetmiştik. Gerek telefonları kablolu şarj ederken yaşanabilecek hayati tehlikeler olsun gerekse de hayatımızı kolaylaştırması olsun, Qi teknolojisi oldukça vazgeçilmez bir teknoloji olma yolunda ilerliyor. Wochee’nin son teknolojinin kullanılarak ürettiği minimalist tasarımlı ürünlerimizden Lily Kablosuz Şarj Aleti ve LED Lamba bugünkü blog yazımızın baş kahramanı. Odanızın aydınlatması ve telefonuzun şarj bölgesi olacak olan Lily Wireless Şarj Aleti modelimiz ile sizi tanıştırırken Lily LED Gece Lambası ışıklandırmanın yatak odanızın vazgeçilmezi olacağını sizler de fark edeceksiniz!

Wochee Lily Kablosuz Şarj Aleti ve LED Gece Lambası

Telefonunuz İçin Kablosuz Şarj Alanı

Qi teknolojisi ile tasarlanmış olan Lily Kablosuz Şarj Cihazı, Apple ve Android telefonlarınız için bir kablosuz şarj pedine sahiptir. Telefonunuzu Lily Wireless Şarj Aleti'nin pedinin üzerine bıraktığınızda otomatik olarak şarj olmaya başlayacak olan telefonunuz artık kabloya ihtiyaç duymayacak. Hayatınıza getirecek bu rahatlık sizin vazgeçilmeziniz olacak.


Güvenliğiniz En Önemlisi

Telefon pilleri kablolu şekilde şarj olurken doğrudan elektrik akımının pili doldurmasından doğabilecek elektrik kaçağı veya başka tehlikelerden sizi uzaklaştırmaya geldik. Qi teknolojisi ile yalnızca rahatlık değil aynı zamanda yaşanabilecek tehlikelerden de uzaklaşırken Wochee olarak size sunduğumuz ürünlerimizin de güvenli olmasına çok dikkat ediyoruz. Akıllı soğutma özelliğini eklediğimiz Lily Kablosuz Şarj Aleti, çipi sayesinde telefonunuzun aşırı ısınmasını engeller. Lily Wireless Şarj Aleti, düşük ısı koruması sayesinde telefonunuz şarj olurken sizi tehlikelerden korur siz de rahatça uyuyabilirsiniz. Aynı zamanda Aşırı Gerilim Koruması ve Kısa Devre Koruması gibi başka önemli güvenlik sistemleri de ürünün içinde mevcuttur. Bununla birlikte Lily Kablosuz Şarj Aleti, telefonunuz şarj olduğunda otomatik olarak şarj ünitesini kapatır ve bu sayede telefonunuza zarar vermez.

İlginizi Çekebilir: Bella Sensörlü LED Lamba Tam Size Göre! Bella Sensörlü LED Lambayı İnceleyin!

Yabancı Nesne Algılama

Lily Kablosuz Şarj Aleti’nin şarj ünitesinin oluşturduğu manyetik alana gelen veya yaklaşan başka metal nesneler elektromanyetik alanı bölebilir ve ısınmaya neden olabilir. Bu riski engellemek için Wochee’nin tasarımında birincil önemli olan güvenlik, Lily Wireless Şarj Aleti’nde de öncü durumda. Bu kapsamda Yabancı Nesne Algılama özelliği sayesinde yabancı metal nesnelerin varlığını tespit eden Lily Kablosuz Şarj Aleti enerji sızıntısı olma durumunda kablosuz güç transferini engeller.

İlginizi Çekebilir: Her An Her Yerde Daisy LED Aydınlatma Yanında! Wochee Daisy LED Lambayı Hemen İnceleyin!


Yatak Odanızın Işıklandırması

Lily LED Gece Lambası modelimiz yalnızca bir telefon şarj ünitesi değil elbette. Wochee’nin üstün kalite aydınlatma sisteminin de dahil edildiği Lily LED Lamba, dokunmatik aydınlatma düzeyi ayarı sayesinde kolaylıkla olarak kontrol edilme özelliğine sahiptir. Açma kapama ve aydınlatma düzeyini ayarlamak dokunmatik özelliği sayesinde oldukça kolay olan Lily LED Lamba, sıcak ve soğuk ışık modları sayesinde enerji tasarrufu da yapar. Hem gözünüzü rahatsız etmeyecek ışık düzeyi sağlarken hem de elektrik tasarrufu yapar.

Wochee Lily Wireless Şarj Aleti ve LED Lambayı İncelemek ve Satın Almak İçin Hemen Tıklayın!


Hafızası da Pili Kadar Güçlü

Dahili olarak barındırdığı 850mAh şarj edilebilir Li-on pili sayesinde, 1 saat kadar kısa bir sürede şarjı tam olarak dolar ve LED aydınlatmanın en yüksek parlaklığında 16 saate kadar yuvasından ayrı şekilde kullanılabilir. Lily LED Lamba, güçlü pilinin yanısıra aynı zamanda hafızaya da sahiptir. Işığı açtığınızda en son ayarladığınız parlaklık seviyesinde yanacaktır. Bu sayede tekrar tekrar kullandığınız aydınlatma seviyesine gelmekle uğraşmazsınız. Bu rahatlık sizin hayatınıza iyi gelecek!


Portatif ve Minimalist

Lily Kablosuz Şarj Aleti ve LED Lamba, hafif ve portatif yapısı sayesinde her yere rahatlıkla taşınabilir. Bu sayede aydınlatma veya şarj özelliği için Lily Wireless Şarj Aleti ve LED Lamba’ı dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. İster yatak başucunuzda isterseniz ofisinizde isterseniz de cafe kullanabileceğiniz Lily Kablosuz Şarj Aleti, her zaman yanınızda olacak! Wochee’nin minimalist tasarımlarının bir diğeri olan Lily Wireless Şarj Aleti, her zaman her ortamda İskandinav tarzını ortaya koyacaktır!

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler