İçeriğe git

Blog

Glory Sensörlü LED Lamba ile Tüm Karanlık Noktalar Artık Aydınlık

Günlük kullanımda evimizde veya ofisimizde kullandığımız ışıkların sensörlü olması ile yaşamımızın kolaylaştırılması amaçlanır. Karanlıkta ışık açıp kapama eylemi yerine sensörlü ışıkların sizin hareketinize göre yanması ve sönmesi, hem enerji tasarrufu sağlarken hem de hayatımızı kolaylaştırır. Karanlıkta ışık açmadan hareket ederken çokça kaza yaşanabiliyor. Bu kazaların hiç yaşanmaması için sensörlü lambalar hayat kurtarıcı oluyor. Bu yazımızda Wochee Glory sensörlü led lambamızın kullanımından bahsedeceğiz. Oldukça kolay kullanımı olan Glory Sensörlü LED Lamba modelimizin enerji tasarrufu yaparken evinizi güvenli bir yaşama dönüştürecek ve evinizin tarzına da minimalist tasarımı ile ayak uyduracaktır.

İlginizi Çekebilir: Her An Her Yerde Daisy Aydınlatma Yanında! Daisy LED Lamba Hakkında Bilgi Alın.

Sensörlü LED ve Sabit LED Aydınlatma

Glory LED lamba modelinin kullanımında 2 mod bulunmakta: On-Off ve Auto. Bu sayede Auto özelliğini aktif hale getirerek sensörlü ışık olarak kullanabilirken On-Off özellikleri sayesinde manuel olarak kullanabilirsiniz. Sensörlü lamba ayarı ile koridorlarda ve odalarda sizin hareketinize göre yanabilen Glory Sensörlü LED Lamba size gece karanlıkta tüm ışıkları yakmamanızı sağlayacaktır. Arkasındaki 3M bant sayesinde ister tavan LED aydınlatması olarak kullanın isterseniz LED duvar aydınlatması olarak kullanın. Dolap içi aydınlatması veya çekmece içine de rahatça yerleştirilebilen tasarımı ile hem ev içi hem de bahçe aydınlatması olarak kullanabilirsiniz. Wochee’nin usta tasarım ekibi tarafından dizayn edilmiş Glory LED Lamba minimalist ve şık duruşu sayesinde her tarza uyacak tasarımı vardır.

İlginizi Çekebilir: Telefonunuzun Şarjı, Yatak Odanızın Işığı! Lily Kablosuz Şarj Aleti ve LED Lamba Hakkında Bilgi Alın.

Tasarruflu LED Lamba, Fatura Dostu

Elektrik faturasının ev giderlerinde büyük bir yeri olabiliyor. Bu noktada elektrikten yapılabilecek her türlü tasarruf önemli yer taşıyacaktır. Gece girdiğiniz odaların ışıklarını yakmak ve sonrasında belki de açık unutmak elektrik sarfiyatını güçlü şekilde artırabilir. İşte bu noktada Wochee’nin Glory Sensörlü LED Lamba ürünü sensörlü ışık olarak evinizin bütçe dostu olacaktır. Hareket algılamadığı 30. saniyede kapanabilme özelliği sayesinde gereksiz durumlarda kendini kapatır, sizin hareketinizle açılır. Daha az enerji tüketerek çevreye katkı sağlayan Glory Sensörlü LED Lamba modeli tam eviniz için! Glory Sensörlü LED Lamba

Kolay Şarj Olma Özelliği

İçinde dahili şekilde konumlandırılmış 650mAh yüksek kapasiteli şarj edilebilir pili sayesinde yaklaşık 8 saat aralıksız aydınlatma süresine sahiptir. Uzun süre aydınlatabilen enerjisi ile ister sıcak ışık ister beyaz ışık kullanmak için Glory LED Lamba modeli evinizde yer edinecektir. Sıkça kullanılan USB Type-C şarj girişi sayesinde kısa sürede şarj olur ve 8 saat aralıksız aydınlatma sağlar.

80.000 Saatlik LED Ömrü

LED lambalar özellikle kısa sürede ömürlerini tüketmesiyle bilinen ışıklardır. Kullandıkça LED lambaların ışık verme güçleri azalacaktır. LED ışık akışındaki azalma aynı zamanda renk kayması da olabilir. Kaliteli LED lambalarınızın uzun ömürlü olması ve ışık kalitesinin azalmaması üretiminin kalite standardını da gösterir. Bu noktada Wochee Teknoloji olarak kaliteli ürün portföyümüz sayesinde sizlerin kaliteli ışık gücünü uzun yıllar deneyimlemenizi hedefleriz. Glory Sensörlü LED Lamba modelimiz de uzun ömürlü LED ışığı ile öne çıkmaktadır. 80.000 saate kadar LED ömrü olan Glory LED Lamba modelimiz enerji tasarrufu yaparken tüketiminizden de tasarruf yapar ve uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.

Glory Şarjlı Sensörlü LED Lamba'yı yakından incelemek ve kredi kartına 3 taksitle sipariş vermek için hemen tıklayın!
Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler