İçeriğe git

Blog

Araç içi Kablosuz Şarj Aletlerinin Hayatımıza Getirdiği 5 Kolaylık

Araç içi telefon tutucular yol boyunca ellerinizin serbest kalmasını sağladıkları için güvenli seyahat sağlar. Ancak gelişen teknolojiler sayesinde araç içi telefon tutucuların çok daha gelişmiş versiyonlarına erişebiliyoruz. Araç içi telefon tutucuların her telefona uyum sağlayan esneme, kablosuz ve hızlı şarj, telefonun akım gücünü ölçen şarj, sessiz çalışma, kolay kurulum gibi özellikleri de olabiliyor. Çok yönlü kullanım sunan ve tek aksesuarla tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren araç içi telefon tutucuları az yer kaplar ve bütçe tasarrufu yapmanıza da izin verir. İşte araç içi kablosuz şarj aletlerinin öne çıkan 5 avantajı!

Çok Yönlü Kullanım Sunan Araç içi Kablosuz Şarj Aleti

Araç içi kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra iyi bir telefon tutucu olan bu aksesuarlar pratik montajı sayesinde hemen kullanılmaya başlanabilir. Çünkü klipsli sistem profesyonel montaj gerektirmez. Bununla birlikte hem şarj desteği sunan hem de iyi bir telefon tutucu görevi gören araç içi wireless şarj aleti gücünü araç çakmaklığından alır. Evrensel uyum sayesinde ise her araçta rahatlıkla kullanılabilir. Böylece hem araç içi telefon tutucuya hem de şarj aletine tek seferde sahip olabilir, tek başınıza montajı gerçekleştirebilirsiniz.

Araç İçi Hızlı Şarj Desteği

Kablolu ve kablosuz şarj aletlerinin arasında akım farkları vardır ve genellikle wireless şarj aletleri bataryanızı daha yavaş doldurur. Ancak XWise araç içi telefon tutucu ve kablosuz şarj aleti gibi özel tasarımlarda güvenli ve hızlı şarj özelliği mevcuttur. XWise araç içi kablosuz şarj aleti telefonların akım gücünü ölçerek maksimum enerji transferini sağlar. 15W hızlı şarj özelliği telefonlarınızı kablosuz şarjda bile kısa sürede şarj etmenize olanak tanır.

Güvenli Sürüş Sağlayan Eller Serbest Telefon Kullanımı

Telefonunuzu aracın içinde herhangi bir yere sabitlemenize olanak sağlayan ve titreşim önleyen araç içi kablosuz şarj aletleri, tutucu özellikleriyle öne çıkar. En iyi görüş alanınıza yerleştirebileceğiniz XWise araç içi kablosuz şarj aleti gibi aksesuarlar telefonunuzu yatay ve dikey olarak kullanmanıza izin verir ve sarsıntılarda ekranın dönemesini önler. Siz nasıl ayarladıysanız o şekilde konumunu koruyan bu aksesuarlar ellerinizi kullanmadan telefonlarınızın asistan ve sesli arama özellikleriyle çağrı yapmanıza ve cevaplamanıza olanak tanır. Aynı zamanda navigasyonu da kolay takip etmenizi sağlar ve tüm dikkatinizi sadece yola verebilirsiniz.

Telefonunuzu Güvende Tutan Kavrama Yeteneği

Hemen her telefona uyum sağlayan tutamaklar esneme özellikleriyle genişletebilir. Araç içi kablosuz şarj aletleri, mükemmel tutuş sağladıkları için telefonlarınızın bataryasını hızla doldurmaya devam ederler. Araç içi montajı için sağlam bir klipsle donatılan XWise kablosuz şarj aleti, hem araca iyice tutunur hem de telefonunuzu sıkıca kavrar. Bu sayede telefonunuzun konumu ve güvenliği için endişelenmenize gerek kalmaz.

Şarj Durumu Göstergesi Sayesinde Pratik Kullanım

Araç içi kablosuz şarj aletleri şarj durum göstergesi,sıcaklık algılama gibi gelişmiş özelliklere sahip olabilir. Örneğin Xwise araç içi telefon tutucu ve şarj aleti, gözleriniz yoldan ayırmadan ve telefona dokunmadan şarj durumu hakkında sizi bilgilendirir. Yeşil, mavi, yanıp sönen mavi ışıkları telefonuzun şarj olup olmadığını, kullanıma hazır olduğunu ve artan sıcaklığı bildirir. Aynı zamanda tüm ışıklar söndüğünde ise telefonunuz %100 şarj olmuş demektir. Son derece pratik ve kullanıcı dostu tasarımı tamamen güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanız için düşünülmüştür.

Siz de araç içi kablosuz şarj aletlerinin gelişmiş özelliklerinden yararlanmak isterseniz Wochee kalitesiyle sizlerle buluşturduğumuz son teknoloji

XWise araç içi kablosuz şarj cihazı ve telefon tutucu ürününe göz atabilirsiniz.

Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler