İçeriğe git

Blog

Evinizde Zarif Tasarımlı LED Işıklandırma

Evimizi döşerken mobilyalar kadar ışıklandırma da bir hayli önemli. Bu gerek mobilyaların modelini ve rengini ortaya çıkarma da önemli olsun gerek göz sağlığımız için önemli olsun ışıklandırma bir yaşam alanının vazgeçilmez önceliklerinden. Elbette ki evinize seçtiğiniz şık eşyaların yanına yakışan ışıklandırma modelleri de kullanmanız gerekir. Çok yer kaplamayan ve hantal durmayan modeller şık mobilyalarınıza daha çok uyacaktır. İşte tam bu noktada her mobilyanın yanında zarifliği ile öne çıkacak ışıklandırma modelimiz Bella Sensörlü LED Lamba’yı size tanıtmak istiyoruz.

Bella LED Lamba Tasarımı

Wochee Teknoloji’nin minimalist tasarımına sahip modellerinin yanında ultra inceliği ile özellikle göze çarpan Bella Sensörlü LED Lamba modelimiz sensörlü bir LED aydınlatma. 8.8 mm kalınlığı ile gardırop ve çekmece içi gibi dar alanlarda özellikle rahatlıkla kullanabileceğiniz Bella Sensörlü LED Lamba’yı aynı zamanda dış mekan aydınlatması olarak da kullanabilirsiniz. Bahçe aydınlatması için de çok uygun şekilde tasarlanmış olan bu modelimiz klasik tasarımlı aydınlatmaların yanında zarif tasarımı ve teknolojisi ile herkesi kendisine hayran bırakacak!

Sensörlü LED Aydınlatma

Wochee Bella Sensörlü LED Lamba modelimize yaklaştığınızda 120 derecelik açı ile hareketi algılayarak otomatik olarak yanan LED aydınlatması artık hayatınızı çok kolaylaştıracak. Işıktan uzaklaştığınızda 20 saniye içinde sönen ışıklandırma sistemi ile hem enerjiden tasarruf edecek hem de her seferinde ışık açıp kapama zahmetinden kurtulacaksınız.

İlginizi Çekebilir: Bella Sensörlü LED Lamba Modelimizi İncelemek İçin Tıklayın!

Ayarlanabilir LED Işık Düzeyi

LED ışıkların sabit ayarlanmış ışık düzeyleri bazen göz yoracak şekilde olabilir. Wochee Teknoloji’nin müşteri memnuniyeti kapsamında aldığı geri bildirimler ile birlikte özenle hazırlamış olduğu Bella LED Lamba modelinin içerisinde kendi ışık düzeyi ayarlama özelliği de bulunuyor. Bu sayede gözünüzün sağlığı ve ihtiyacınız kadar kullanabilmeniz için kendinize göre ışık düzeyi ayarlayabilme rahatlığını yaşayabilirsiniz. Dilerseniz düşük parlaklık düzeyinde loş bir ışık kullanın dilerseniz yüksek parlaklık düzeyine getirerek daha aydınlık bir ışık kullanın, Bella LED Lamba modelimiz ile hayatınızın her alanda kontrolü sizde olsun!

İlginizi Çekebilir: Tüm Wochee Teknoloji Ürünlerini İncelemek İçin Hemen Tıklayın!

Kolay Kurulum

Wochee Teknoloji ürünlerinde özellikle dikkat ettiği bir diğer nokta ise kolay kurulum. Yine Bella Sensörlü LED Lamba modelinde de buna dikkat edilerek tasarlandığını ve ürünün kurulumunun oldukça kolay olduğunu göreceksiniz! Arkasında bulunan 3M bantları sayesinde dilerseniz duvara asın ve duvar lambası olarak kullanın dilerseniz de tavana asarak tavan aydınlatması olarak kullanın. Bunun yanı sıra Bella LED Lamba’nın ultra ince tasarımı sayesinde her yere kolaylıkla sığdığını daha önce belirtmiştik, işte bu özelliği sayesinde dolap içlerine ve çekmece içlerine de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sensörlü ışık olmasından dolayı dolap kapağını açtığınızda otomatik olarak yanacak ve kapağı kapadığınızda otomatik olarak sönecek Bella LED Lamba modeli hem elektrik tasarrufu yapacak hem de sizin hayatınızı çok kolaylaştıracak!

İlginizi Çekebilir: Daisy Sensörlü Yuvarlak LED Lamba Hakkında Bilgi Alın!

Hızlı Şarj ve Uzun Süre Dayanıklılık

Wochee Teknoloji şarjlı ürünlerinin pil ömürlerinin oldukça uzun olmasına ve özellikle muadilleriyle karşılaştırıldıklarında bariz şekilde öne çıkan bir pil ömürleri olmasına dikkat etmiştir. Bella LED Lamba modelimizin dahili olarak bulundurduğu 900 mAh şarj edilebilir lityum pili sayesinde tamamen şarj edildikten sonra sensörlü modda 90 gün boyunca performans gösterebilecektir. Wochee Teknoloji ile aydınlığınıza pil ömrü engel olmasın!

İlginizi Çekebilir: Glory Sensörlü LED Lamba Hakkında Detaylı Bilgi Alın!
Bir önceki post
Bir sonraki post

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kayıtlı.

Tarzı satın al

Tercih yapın

Seçeneği düzenle
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 Ürünler